Annonse

Hold styr på troppene med navneskilt på nøkkelsnorer

Hvordan brukes nøkkelsnorer? Nøkkelsnorer er også kjent under mange andre navn som lanyards, ID-holdere, nøkkelholdere, nøkkelholdere etc., men de dekker alle det samme produktet. Det finnes forskjellige typer som kan justeres i bredde, tykkelse, lengde og med mange forskjellige typer anheng og klips. Nøkkelringer er både praktisk og et kult tilbehør. Når du skal styre tastene er de praktiske, men de kan også brukes i mange andre sammenhenger.

Til messer, arrangementer og begivenheter av større eller mindre karakter kan det være nærliggende å bruke nøkkelsnorer med navnelapper. Navnelappene kan enkelt plasseres i en plastholder som henger i bunnen av nøkkelsnoren. De kan holde ID-kort, adgangskort og lignende. Det er opp til deg hva du hekter på den smarte kroken på enden av snoren. Med hensyn til holderne har du mange alternativer å velge mellom. Så du finner enkelt en størrelse som passer akkurat dine behov.

Mange fine alternativer

Det finnes flere ulike valg når du skal få laget nøkkelsnorer med logotrykk. De kan lages i akkurat den fargen du ønsker for et effektivt uttalelse. Du velger også detaljene selv, slik at de blir tilpasset til uttrykket som du ønsker å sende.

I den mer miljøvennlige kategorien finnes bambussnorer og nøkkelsnorer produsert av resirkulert plast, RPET. Det er morsomt å tenke på at snorer rundt halsen din pleide å være en plastflaske. Drømmer du om en nøkkelsnor med fargeforløp, kan du velge nøkkelsnorer med sublimasjonstrykk. De er glatte og fine på overflaten, og er et valg som tilfredsstiller mange behov. Du kan også velge denne typen fra resirkulert materiale.

Sikkerhetslås og hurtigutløser

Skal sikkerheten være på topp, husk å velge sikkerhetslås i nakken. Det får nøkkelsnoren til å løsne når den utsettes for slitasje.

En stikkspenne eller hurtigutløser er en funksjon som gjør at en del av nøkkelsnoren kan skilles fra snoren. Det betyr at du holder snoren rundt halsen, mens f.eks. du viser kortet eller adgangskortet ditt. Det kan også være nyttig hvis du har et adgangskort som skal brukes til å låse opp dører.

Enkelt å bestille

Som kunde får du alltid et grafisk bevis for godkjenning før produksjonen starter. På den måten er du med i prosessen og det er rom for eventuelle endringer for best resultat.

Alt i alt en enkel bestillingsprosess som sikrer at du raskt får det resultatet du ønsker. Finn inngangen til dine nye snorer her.

Kommentarer er skrudd av for Hold styr på troppene med navneskilt på nøkkelsnorer