Annonse

Reparer taket før vinteren kommer

Våren har akkurat kommet, men sesongen for å ordne ting som skal pusses opp ute er likevel ikke så lang. Det er aller best å male og ordne ting ute i de varme månedene – både for de som jobber, men også for at materialene man bruker skal virke optimalt. Malingen skal tørke bra for eksempel og med tak er det også faktorer som gjør sommeren til det optimale tidspunktet å fikse det på. Det er rett og slett bare å komme i gang med planleggingen. 

Sørg for å ha kreditt klart 

Uansett om man kommer til å trenge det eller ikke, så er det å ha muligheten til å låne penger til utforutsette utgifter en god ting når man skal pusse opp. For selv om man er flink til å spare kan man komme til å trenge nettopp det. Finn ut hva som er det beste kredittkort og vær ekstra forberedt! 

Finn ut av om håndverkerne har med seg stillas eller ikke 

Når man leier inn håndverkere til å for eksempel male eller reparere tak kan det være veldig smart å høre med dem om de har med seg stillas selv eller om det er noe som du skal skaffe. For selv om det kanskje er noe man tenker at de alltid tar med seg, er det veldig dumt hvis man ikke har ordnet det på forhånd hvis det viser seg at de ikke har det. 

Det er så mange uforutsette ting man skal håndtere når man driver og pusser opp uansett, at det å i hvert fall være sikker på at man har dekket de tingene man vet at man har kontroll over er alfa og omega for en litt lettere prosess for alle. 

Gjør oppussingen til en morsom date 

Når håndverkerne ordner taket og du selv er i full gang med å male kan man jo nesten like gjerne prøve å gjøre det til noe gøy. Det å finne en date på Tinder, Grindr, Citizen21 eller Bumble kan gjøre det å male enda litt mer morsomt og nok litt mindre kleint enn å møtes over et glass vin et eller annet sted. 

I en tid der vi alle sammen dater så mye online er det de originale datene som er de man husker best og også synes at man har best mulighet for å finne ut av om man har kjemi, så hvorfor ikke slå to fluer i ett smekk? Date og male hus? Hvorfor ikke liksom. 

Kommentarer er skrudd av for Reparer taket før vinteren kommer