Annonse

Unike date ideer til valentinsdagen

Den 14. februar er det valentinsdagen, og da er det tid for å feire kjærligheten. Hvis du har en kjæreste du skal feire med så kan dere se etter noen unike date ideer, som gjør dagen litt mer spesiell. Dette er jo en dag som skal være litt mer romantisk enn de andre dagene i året, så her kan man virkelig slå på stortromma på kjærlighetsfronten. La oss se på noen kule date tips.

Besøk dyreparken

En koselig date ide er å besøke dyreparken. Her kan man tusle rundt, se på de søte dyrene og spise mat fra gode boder. Opplev den hyggelige atmosfæren fra dyrene, og gå rundt og snakk i timevis.

Arranger en sexy aften

Hvis dere vil bruke dagen til å piffe opp sexlivet, så kan dere utforske mange spennende sexleketøy. Det finnes noe for enhver smak, og garanter noe som gjør kvelden enda morsommere. Hvis dette høres ut som noe for deg, så kan du finne sexleketøy til både han og henne, og kanskje enda bedre, for dere begge! Du kan se her hvis du vil sjekke ut om du finner noe til deg og din partner.

Ha en trenings-date

Hvis dere er et aktivt par, kan dere dra på en trenings-date. Det er deilig å bevege på kroppen og svette litt, og det kan dessuten være masse morsomt å finne på. Bestill en bane og spill padel sammen, eller book en treningstime på Barrys. 

Løs et mysterium

Hvis dere er glade i mysterier og å bruke hjernen, kan dere besøke et escape room! Her kan man løse spennende gåter, og jobbe sammen for å komme dere gjennom. Dette er en god måte å bli kjent med hverandre på, og kanskje dere lærer noe nytt?

Det er med andre ord masse moro dere kan finne på sammen!

Kommentarer er skrudd av for Unike date ideer til valentinsdagen