klokker
Mote

Uniwatches

Uniwatches er en dansk internettbasert virksomhet som spesialiserer seg innenfor klokker fra de største og beste merkene. De forhandler og selger klokkene med 2 års garanti, med gratis frakt og noen av de beste prisene på markedet. Uniwatches har allerede et stort utvalg, men det vokser fortsatt fra dag til dag, slik at du kan finne noen nye favoritter hver gang du kikker innom.

Det at Uniwatches kan tilby klokker til en markant redusert pris sammenlignet med det norske markedet, er fordi firmaet ligger i Danmark. Forskjellen i pris skyldes hovedsakelig prisnivået i Europa, og den høye momsen som tillegges varer i Norge.

Originale klokker til en god pris

Uniwatches har et stort utvalg av klokker med forskjellige merker og modeller: Michael Kors, Armani Exchange, Daniel Wellington og Seiko er kun noen av merkene de tilbyr. Det tilbys blant annet dame- og herreklokker, klassiske klokker, dykkerklokker og gullklokker innenfor de forskjellige merkene, slik at alle skal kunne finne noe de liker, og til alle anledninger.

Klokkene kommer i forskjellige størrelser, utforminger og materialer, noe som betyr at det er en del ting som skal tas stilling til når man skal velge den perfekte klokken. Det som er viktig å huske på, er at klokker som oftest er en langtidsinvestering, noe som betyr at det kan være lurt å legge litt ekstra penger i klokken. Det er nemlig sånn at prisen og kvaliteten ofte går hånd i hånd. Man kan dog regne med å få en god klokke med høy kvalitet for rundt 1000 danske kroner hos Uniwatches, noe som ligger langt under normalprisene i Norge.

Michael Kors-klokker

Michael Kors er kjent for å sette kvinnen i sentrum, og for å produsere ready-to-wear-klær, slik at de kan tas rett av catwalken og brukes av kvinner verden over, i tillegg til superstjerner på den røde løper. Dette har gjort at det erke-amerikanske merket har blitt trykt til kvinners bryst verden over.

Michael Kors har lenge vært et populært merke også i Norge når det kommer til alt fra vesker til klokker. Merket er kjent for å produsere elegante klokker med fokus på kvalitet, uten at det skal få prisen til å skyte skyhøyt. Dette har gjort at merket ikke er et sjeldent syn på hverken jenter på videregående eller forretningskvinner – det har nemlig blitt et merke som passer til alle. Uniwatches selger originale Michael Kors klokker til lave priser , med gratis frakt til hele Norge.

Michael Kors klokkene er kjent for å være vellagde og med et øye for detaljer, slik at klokken på den måten har blitt til et smykke, og ikke bare et hjelpemiddel. Det at fokuset har vært på kvalitet og design, har gjort kolleksjonene eksklusive både i mengde og antall. Merket har dog klart å produsere klokker i forskjellige modeller og design, slik at alle vil kunne finne en klokke som passer deres smak. Det har heller ikke blitt spart på krystaller og utsmykninger når klokkene ble produsert, noe som har resultert i et vakkert urverk man stolt kan bære.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.