herreklokker
Mote

Kvalitetsklokker

Klokker er ikke lenger kun et hjelpemiddel for å vite når man skal på jobb og når man skal legge seg; i dag er klokker nemlig blitt mer enn seg selv. Det finnes uendelig mange klokker på markedet, og med store forskjeller når det gjelder pris. På den måten kan du vise frem personligheten din, uttrykke rikdom ved å bære et eksklusiv armbåndsur eller bli gitt som gave til alle anledninger; alt fra julegave til konfirmasjon.

Før i tiden var det kun urmakere som solgte klokker, mens i dag har de fleste tøymerker og detaljforhandlere egne klokker som de selger. På den måten har markedet vokst seg utrolig stort, og du kan få klokker til alt og alle. Om du vil ha en billig Mikke Mus-klokke til datteren din eller et lommeur til mannen din, behøver du ikke lete lenge før du har funnet flere alternativer.

Fordi markedet har blitt så stort kan det bli vanskelig å skille klinten fra hveten. Man vil jo gjerne ha kvalitet, men til en fornuftig pris. De fleste er nok klar over at kvalitet og pris går hånd i hånd, men det er faktisk ikke alltid man må punge ut med flere tusen for å få en flott klokke som vil holde i mange år. Daniel Wellington er et eksempel på dette. Gjennom dette merket kan du få en stilren klokke med god kvalitet, og for en god pris.

Den klassiske klokken

Daniel Wellington ble startet i 2011 av svenske Filip Tyssander, og har allerede etablert seg som et populært klokkemerke på det norske markedet. Klokkene assosieres med klassisk, elegant stil samtidig som designet er rent og enkelt. På grunn av prisnivået kan Daniel Wellington klokkene konkurrere med mange av de store konkurrentene på markedet, til tross for at merket er så ungt som det er.

Klokkene er inspirert av Rolex; det er et grunnleggende ønske om å beholde den klassiske stilen og kvaliteten i Rolex, men samtidig skape et produkt til en mer fornuftig pris. Dermed ble et av de mest stilriktige og elegante klokkemerkene på markedet skapt.

Daniel Wellington-klokkene kommer i mange forskjellige farger og materialer både i reimen og urskiven, men beholder det klassiske utseende ved alle de forskjellige armbåndsurene. Se urene her. Fordelen med klokkene er at det er ganske lett å skifte mellom de forskjellige reimene, og at de kan kjøpes separat. På denne måten har du en klokke til alle anledninger, uten å måtte kjøpe mange forskjellige klokker til flere tusen. Designet på selve urskiven er klassisk og tidløs, samtidig som den matcher perfekt med alle de forskjellige reimene.

Daniel Wellington-klokkene anses som unisex, noe som skiller merket fra mange av dets konkurrenter. I stedet for å dele de forskjellige klokkene inn i kjønnskategorier, og designe dem ut ifra det, har Daniel Wellington heller produsert klokker i forskjellige størrelser, men i et kjønnsnøytralt design. På den måten kan kvinner få flotte klokker i større størrelse uten at de blir for maskuline, og menn kan få mindre klokker uten at de ser feminine ut. Dette gir en mye større valgfrihet, og er noe mange kunder setter stor pris på.

Få Daniel Wellington klokker til rabatert pris

Klokker365 er autorisert Daniel Wellington forhandler i Norge, noe som vil si at du vil få 100 % originale klokker fra denne nettbutikken. Hos Klokker365 kan du finne et stort utvalg av Daniel Wellington klokker i forskjellige størrelser, farger og stiler. På den måten kan du være sikker på å finne en klokke som passer din smak perfekt.

Klokker365 er ansett som den største klokkebutikken på nett i Skandinavia, noe som vil si at de kan tilby klokker til en super pris, med gratis levering og 2 års garanti på alle kjøp. Det at nettbutikken kan tilby så fordelaktige priser i forhold til vanlige butikker i Norge kommer av at den ikke ligger i Norge. Det betyr at den høye momsen som blir tillagt i Norge, ikke gjelder for Klokker365.

Klokker365 har et sortiment på over 4600 klokker, per dags dato, noe som vil si at du bør kunne finne minst én klokke som faller i smak. Så mange klokker kan neppe noen Norske butikker skryte på seg å ha på lager. Alle klokkene som blir solgt gjennom Klokker365 er 100 % originale, og blir kjøpt og sendt i tråd med det norske reglement, slik at du kan være sikker på at kjøpet er trygt.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.