klokker
Mote

Gant klokker

Gantmacher som utviklet klærne Gant og etter hvert klokker og andre accessoirer hadde en tydlig filosofi om at designet skulle være klassisk og ha rom for moderne tenkning. På denne måten fant Gant plassen sin i motebildet. Klokkene er kun en utvidelse av deres kolleksjoner og er basert på deres filosofi fra 1949. 

Gant kjenner man som vanlig fra klær og klesdesign, men med Gant Time kom firmaet også inn i klokkebransjen. Og det med et brak. Gant klokker er fulle av amerikansk design og klassisk stil, samt kompetanse på øverste nivå når det gjelder klokkeutforming og eleganse. 

Klokker365 

Klokker365 selger klokker året rundt og Gant klokkene deres er 100% ekte, med 2 års garanti – kjøp her. Kjøper du klokke av dem får du lynrask levering, bare 2-5 dager fra du trykker på bestillingstasten. Og leveringen er selvfølgelig betalt av Klokker365 selv. Med sin E-merking gjør du en sikker og trygg handel med Klokker365, og man trenger ikke bekymre seg for svindel da alle informasjoner blir kryptert. Herreklokkene har robust og amerikansk uttrykk, mens dameklokkene er prydet med gulldetaljer og Swarovski- krystaller. En Gant klokke er som du ser en elegant og klassisk flott klokke som du aldri blir lei av. De bruker quarts teknologi som gjør urverket presist og holdbart. 

Dame og herreklokker 

Med tanke for design og stil, vet tegnerne hos Gant hva de gjør. Hos klokker365 finner du et bredt utvalg klokker fra Gant. Og man ser lett hva som er klokker for herrer og hva som er klokker for damer. De klare skillelinjene gjør at du ikke er i tvil.  Med dette i bakhodet, tør likevel Gant å utfordre det tradisjonelle, og kjører på med mange ulike farger både på reimer, visere og urskive. 

Brukervennlighet 

På siden til Klokker365, finner du lett fram, selv om det er flere tusen klokker å velge mellom. Dersom du bruker filtreringshjelperen på venstre side, vil du få snevret inn søket ditt til akkurat din stil og bruksområde. Du tar ikke feil her. Og du vil bli overrasket over prisene hos Klokker365. Du får en fantastisk klokke for noen tusenlapper. 

Delbetaling 

Det er ikke altid man vil eller tar seg råd til en klokke som koster noen tusenlapper. Men fortvil ikke på dette området har Klokker365 funnet løsningen. Delbetaling med Klarna gjør at du fint kan unne deg eller din kjære en klokke som viser frem hvem du er og hva dine interesser er.  

Kundeservice 

Har du problemer med å finne den klokken du leter etter, vil du vite mer om teknologien bak klokken, eller har du andre spørsmål, får du rask og god kundeservice hos Klokker365. Ring eller send en e- post som du finner nederst på hjemmesiden deres.  

Klokker365 er definitivt stedet for deg som ønsker en ny klokke raskt, trygt og billig. Kvalitet er i høysetet og varene som de leverer er 100% ekte. Godt kjøp!!

Én kommentar

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.