Tannbleking hjemme
Helse

Tannbleking hjemme – enkelt og greit

En av de første tingene folk legger merke til når man møtes er smil. Alle liker å bli smilt til. Det føles velkomment og det varmer. Smil hjelper i de fleste situasjoner, stemningen blir lettere og folk føler seg roligere. Om man jobber eller er på et stevnemøte kreves det at man smiler og fjerner hår ved å kjøpe en Silk’n glide.

Mange kan nok bli litt flaue av å smile hvis man ikke har pene nok tenner. Det er derfor viktig at man bryr seg om sine tenner. Tannhelse er et begrep som tannleger og annet helsepersonell bruker. Det er veldig viktig at alle passer på sine egne tenner og at tennene har det bra.

Avhenging av hva man spiser og drikker kan tennene gulne. Hvite tenner er sett på som renere og penere enn gule tenner, og et smil med pene hvite tenner er sett på som attraktivt. Derfor er det mange som bleker tennene sine. Tannbleking kan man gjøre hjemme eller man kan gjøre det hos en tannlege. Det koster ofte ganske mye å få et helsepersonell til å bleke tennene for en, og derfor er det mange som velger å gjøre dette selv. Tannbleking hjemme gjøres fordi man ønsker å spare penger samtidig som man ønsker seg hvite tenner.

Røyker man, drikker rødvin, kaffe eller te er det veldig stor sannsynlighet at man får gule tenner og at tennene begynner å blir flekkete. Ønsker man da å fjerne dette kan man kjøpe forskjellige type tannbleking som gjør at man sparer penger på å gjøre dette hjemme. Hjemmesettene er ganske billige og er ikke en økonomisk byrde i det hele tatt. De fleste settende har ganske grundig beskrivelse av hvordan man skal bleke tennene og noen har til og med en DVD. DVD er nok litt gammeldags, men flere og flere har lastet opp instruksjonsfilmer på youtube.

De fleste tannblekesett gir en effekt som varer i maksimum 2 år. Dette er ganske lenge, så man får god valuta for pengene. Måten tannbleking hjemme foregår er på lignende måte som hos tannlegen. Man putter er blekegele ned i en tannholder. Denne tannholderen putter man så i munnen og på tennene. Gelen i holderen vil da bli klisset på tennene. Man holder så holderen på tennene i ca. 30 minutter. Behandlingen gjentar man så over mange dager og et par ganger om dagen ønsker man bedre resultat. Det er forskjellige nivåer av hvit og man gjentar til man får det best ønskelige resultatet man kan få.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.