Dildo
Erotikk

Sexleketøy og dildoer

Menn og kvinner bruker alle sexleketøy i større eller mindre grad. Det er leketøy spesielt utviklet for menn og spesielt utviklet for kvinner. Kvinner har muligens mer å velge imellom. Her har man leketøy som dildoer, vaginakuler, vibratorer og analkuler. Menn har lignende leketøy, men også penisringer.

En dildo består av forskjellig materiale. Man kan få en dildo i gummi, silikon og metall. Kjøp en dildo her. Silikon er nok det mest vanlige, men metalldildoer kan være veldig opphissende, seksuelle og gir en stivhet silikon aldri kan oppnå. Hvis man ønsker å nå visse deler av kjeden kan en metalldildo være veldig praktisk. Da kan man legge så mye press man vil på punkter i kjeden uten at silikonet gir etter.

Silikondildoer er veldig praktiske da de er litt mykere, slik at dildoen gir etter i kjeden. Dette kan gjøre leken litt midlere og litt mer behagelig.

Man kan få dildoer i alle størrelser og fasonger. Hvis man liker større leketøy kan man anskaffe en dildo godt over størrelsen på en vanlig penis. Samtidig kan man også anskaffe en dildo som er mye mindre enn en vanlig penis.

En dildo kommer også i forskjellig tykkelse alt etter hva man trives med og hva man skulle ønske. Det finnes så tykke at man virkelig føler seg fullstendig fylt opp, mens andre som gir gode muligheter for manøvrering.

En dildo kommer også i alle slags former. Man kan få en dildo som ser ut som en penis og man kan få en dildo som kun ser ut som en mer sylinderformet gjenstand, slik at man kan få det man ønsker seg. Noen liker synet og fantasien av en penetrerende penis veldig godt. Andre synes ikke at penis er interessant i det hele tatt, selv om man gjerne liker sex. Man kan også få en dildo som suger seg fast til glass eller fliser med en sugekopp. Disse passer veldig bra til dusjlek alene eller med andre. En dildo kommer også med baller eller uten baller. Dette gir en mer realistisk form av penis med testikler, hvis det er ønskelig. Det gjør det også lettere å manøvrere med en hånd. Det skal sies at det også er veldig pirrende hvis noen annen, mann eller kvinne, manøvrerer dildoen for en.

Til sist bør man huske på å bruke glidemiddel. En dildo kan fort være litt lite glatt. Så for maksimum behag er det veldig godt å smøre dildoen inn med glidemiddel før man starter leken.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.