Annonse

Slik kan du ta bedre vare på bilen din

For at bilen skal holde ut så lenge som mulig er det viktig at man tar godt vare på den. Om du passer litt ekstra på bilen din og gir den litt ekstra pleie i ny og ne vil du nok også merke at bilen kjører bedre på veien sammenliknet med det den gjorde før. Vi skal gi deg noen gode tips til hvordan du best kan ta vare på bilen din.

Det er ikke alle som bryr seg like mye om hvordan bilen ser ut og føles, mens for andre er det utrolig viktig. Uansett så er det viktig at bilen fungerer som den skal slik at det ikke skjer noe gærent med deg eller noen du er glad i – og heller ikke med bilen.

Våre topp tre tips

  • Fiks det som skal fikses: Det vil absolutt lønne seg om du fikser alt som trenger å fikses med en gang. Benytt deg for eksempel av Autoparts-14.no som lar deg kjøpe brukte deler til bilen din på nett. Dermed har du ingen unnskyldning når det kommer til å fikse bilen din, for dette er både bra for miljøet og bra for lommeboken din. Klikk deg inn og ta en titt.
  • Vask bilen både innvendig og utvendig: Det å vaske bilen ofte på utsiden er faktisk veldig viktig. For lakken er et slags skjold for bilen, og du vedlikeholder lakken bedre når du er flink til å vaske bilen. Vi anbefaler selvfølgelig også at du vasker bilen godt på innsiden slik at den føles fin og fresh.
  • Møt opp på service og kontroll: Ikke utsett problemer du føler at du kan ta igjen en annen gang. Møt opp på alle kontroller og serviceundersøkelser slik at du er sikker på at bilen din er som den skal.
Kommentarer er skrudd av for Slik kan du ta bedre vare på bilen din