Annonse

Slik finner du de beste nyhetene om film

Nyheter er noe som tar opp enda mer av hverdagen vår i dag enn det har gjort før. Det finnes mange flere kilder vi kan få nyhetene våre fra, og fordi det å finne nyheter både på nett og i form av for eksempel podkaster, har det oppstått en mye større mulighet for å finne nyheter om en nisje man er interessert i – og film er en av de populære nisjene man virkelig man finne mange spennende kilder til nyheter om.

Når du ønsker oss generelle nyheter kan det hende at vi prioriterer å sjekke for eksempel kilder som Dagens.no eller andre mer tradisjonelle nyhetskilder. Men når det kommer til å finne nyheter om film, er det sjelden disse mer tradisjonelle forumene for nyheter er de riktige.

Her finner du de beste nyhetene om film

I dag finnes det mange spennende kilder der du kan finne nyheter om film. Og selv om man kanskje ikke skulle tro det, er radio og podkaster faktisk noen av de aller beste kildene. For selv om du kan finne nyheter om film på nett, er det virkelig her de tillater seg å dykke ned i de forskjellige filmene og kan snakke med folk som er med – noe som er mye mer interessant enn å lese et intervju med noen. Her er noen av de beste måtene du kan finne filmnyheter:

  • Radio, kanaler som NRK P3 har for eksempel programmer som Filmpolitiet hver uke, som gir deg de aller mest oppdaterte nyhetene om film.
  • Podkaster. Det finnes utallige både norske og internasjonale podkaster som kan gi deg alt du drømmer om når det kommer til filmnyheter.
  • Nettet. Det finnes selvsagt masse nettsider med masse bra info – og her er det å følge filmprofiler på Instagram en av måtene du kan få nyhetene raskere enn noe annet sted.
Kommentarer er skrudd av for Slik finner du de beste nyhetene om film