Annonse

Sånn lager du den perfekte filmkvelden hjemme

Høsten er uten tvil sesongen for å krype opp i sofaen, finne frem de gode teppene og ikke minst kose seg med både filmer og serier. Og siden man kanskje ikke er helt like sosial som man kanskje pleier, så kan det være ekstra fint å ta initiativ til noen koselige aktiviteter som kan gjøre sammen med vennene sine. For eksempel en filmkveld. Og her får du noen tips til hvordan du kan lage den perfekte filmkvelden – enten det er sammen med vennene dine, kjæresten din eller familien din. 

En av de tingene som kan være fint å gjøre når man skal forberede en filmkveld, eller kanskje man vil se på serier i stedet for, er å lese litt nyheter for å se om man kan finne noe som ser ut som at det passer ekstra godt til det man har lyst til. Det å lese nyheter jevnlig, gjør jo også at denne viten bare kommer til deg litt mer automatisk, så hvis du gjør det har du sikkert en liste med filmer og serier du har lyst til å se allerede. 

Tenk over dette når du forbereder til filmkveld 

Når man inviterer til filmkveld ønsker man selvsagt å lage gode rammer for å kose seg. Her er noen tips! 

  • Forbered drikke og snacks – dette skaper alltid god stemning balt gjestene 
  • Tenk over belysningen. Gjør det koselig! 
  • Finn frem ekstra tepper og puter for å lage stemningen enda mer koselig. 
  • Tenk over hvordan folk kommer til å sitte. Trenger man noe mer for at det skal være mer behagelig, eller er ting greie sånn som de er? 
  • Forbered noen filmer og serier som gjestene kan velge mellom. Det kan ta lang tid hvis man skal velge uten å ha noe utgangspunkt, så lag et lite utvalg av muligheter og la dem bestemme. 
Kommentarer er skrudd av for Sånn lager du den perfekte filmkvelden hjemme