vinter
Underholdning

Nyt høsten og vinteren innenfor

Nå som høsten og vinteren er på vei er det på tide å skru opp for varmen og hygge seg hjemme under et teppe med en varm kopp kakao. Eller noe helt annet. Poenget er at mørketid er tiden for kos. Det er i hvert fall en god unnskyldning til å passe litt ekstra godt på seg selv og sine nærmeste, og unne seg selv noen deilige stunder innendørs. Det er nemlig helt likegyldig hvordan været er ute, så lenge man kan kunsten å hygge seg inne!

Hygg deg med en god bok

Nå som høsten og vinteren er her finnes det ingen grunner til at man ikke skal unne seg å legge seg godt til rette på sofaen med en god bok. Gresset skal ikke klippes og huset skal ikke males. Det eneste du behøver å bekymre deg om er hvilken bok du skal lese. Er det på tide å finne frem en av klassikerne du alltid har tenkt på å lese? Eller kanskje en krim? Hvis du mangler litt inspirasjon kan du dra ned på biblioteket og høre litt om nyutgivelsene.

Se favorittfilmen igjen

De fleste av oss har en eller flere favorittfilmer. Filmer vi vender tilbake til igjen og igjen. Og nå som mørketiden er over oss passer det helt perfekt å se en god film. Og en film man aldri blir lei av å se igjen er Gjøkeredet med Jack Nicholson i hovedrollen. En legendarisk film, rett og slett.

Bak godt brød

Høsten og vinteren er også en glimrende tid til å friske opp bakeevnene og kanskje utforske nye territorier på kjøkkenet. Og det er ingenting som lukter bedre enn et nybakt brød. Nå har du tid til å eksperimentere litt og finne frem til den perfekte brødoppskriften. Et brød som kan bli din spesialitet og som kler alle spisebord. Serveres med et tjukt lag smør!

Vis din romantiske side

Lys hører mørketiden til. Det kan være så mørkt det bare vil, men med levende lys føles alt så behagelig og varmt. I tillegg kan levende lys skape en flott og romantisk ramme om en middag med god vin til. Lag litt ekstra god og lekker mat og vis hvor glad du er i kjæresten din. Det kan godt være at dere har vært sammen i mange år, men litt ekstra romantikk setter alltid fart i sakene og gjør det enkelt å forelske seg på nytt.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.