Minions genser
Barn

Minions Genser

Minions har blitt utrolig populære over hele verden på svært kort tid og forskjellige Minions gensere vil kunne slå an hos både gutter og jenter og også voksne. Det er mange voksne som synes Minionsene er utrolig underholdende og det er laget mange filmsnutter med Minions som parodierer eller ytrer sine meninger om forskjellige temaer.

Minions

Man hadde det første møtet med Minions i animasjonsfilmen Grusomme meg i 2010 og Grusomme meg 2 i 2013 og fikk sin helt egne spinoff animasjonsfilm i 2015. Minions er små gule skapninger som helt siden tidenes morgen har vært til for å tjene skurkene i verden. De 3 Minionsene som er hovedpersoner er sjefen og beskytteren Kevin, tenårsrebellen Stuart og tilslutt den elskverdige Bob.

Filmen handler om at disse tre begir seg ut i verden for å finne en ond superskurk å tjene under og det finner de i den kvinnelige skurken Scarlett Overkill. Scarlett gir Minionene oppdrag som de må løse for henne og etterhvert blir det klart at hun planlegger å ta over hele verden og også utrydde alle Minions. Da må trioen kjempe tappert for å redde alle verdens Minions og dette viser seg selvsagt være en stor utfordring.

Andre Minionsprodukter

Det er svært mange Minionsprodukter tilgjengelig å kjøpe i tillegg til gensere, andre populære Minions klær er spesielt Minions t-skjorter og Minions pyjamaser, her finner man mange morsomme og underholdende motiv. Noe annet som også er svært populært er Minions sengetøy. Sengetøyet har så klart også gøyale Minions motiv som er fargerike og tydelig viser at man er en Minion fan. Klær og sengetøy finnes i flere forskjellige størrelser både til små og store barn.

Det er svært mange forskjellige design å velge i mellom både når man ser etter Minions klær og Minions sengetøy så det er fullt mulig å finne noe som passer enhver smak. Minions er noe mer populært blant guttene enn jentene. Spesielt for jentene finner man for eksempel produkter fra filmen Frost hvor man har Frost klær og Frost sengetøy som garantert faller i smak hos jentene. Guttene vil i tillegg til Minions produkter også like Star wars og Spiderman produkter for eksempel. Minions produkter kan forøvrig være gode gaveideer som enkelt faller i smak hos de fleste.

Kjøpe Minionsartikler i nettbutikk

Produktene er tilgjengelige i nettbutikken og det er endel som tenker at netthandel er tungvindt og usikkert men dette er ikke tilfelle. Man bruker en virtuell handlekurv til å legge alle produktene man ønsker i, man kan til enhver tid sjekke innholdet og justere antall eller legge til og fjerne produkter og når man er fornøyd og ønsker å betale så følger man enkle instruksjoner for å gjennomføre betalingen. Den mest brukte betalingsmetoden for nordmenn er bruk av kredittkort og takket være krypteringsløsninger er dette også en svært sikker måte å betale på. Etter at betalingen er godkjent så sendes det ut en e post som bekrefter kjøpet og produktene man har bestilt vil komme hjem til en via posten. Stort enklere kan det ikke gjøres.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.