Take away Oslo
Mat

Take away i Oslo

De siste årene har take away-tilbudene i hovedstaden blomstret som aldri før, og det har aldri vært så enkelt å få mat levert rett hjem på døren. Man kan også bestille direkte fra restauranten, og dra og hente maten selv. Dette er ofte litt billigere, da man slipper å betale leveringsgebyr. Samtidig er det ofte mye mer lettvint å få maten levert på døren, spesielt hvis det er dårlig vær.

Uansett om man er glad i sushi, pizza, thai eller kinesisk mat er det mange restauranter som tilbyr online take away i Oslo området. Som regel er denne maten også relativt rimelig, og man får tak i mat fra nesten alle verdenshjørner. Dette er et tegn på at Oslo virkelig har blitt en verdensmetropol, med folk og matkulturer fra alle verdens land.

Noe av det mest populære å bestille take away i Oslo nå om dagen er bao’s, eller steamed buns. Denne retten kommer opprinnelig fra Sør-Korea, men også mange japanske og asiatiske fusion restauranter byr på denne smaksfulle retten. Har du ikke prøvd det enda, bør du absolutt vurdere å bestille bao’s som take away i dag.

En annen klassiker er og blir sushi, som har gått fra noe uvant til den nye fredagstacoen på kun få år. Både barn og voksne er glade i sushi, og for dem som ikke liker rå fisk like godt – er det mange tempuravarianter å velge mellom. Ja, det finnes faktisk også vegetarsushi med ingredienser som avokado eller agurk – så her er det bare å slå seg løs, for her er det noe for hele familien uansett preferanser. Prøv gjerne også en tradisjonell misosuppe som forrett.

Når man snakker take away mat, kommer man selvsagt ikke utenom burgeren. Dette er kanskje take away maten over alle, og som seg hør og bør har hovedstaden mange fantastiske burgersjapper å velge mellom. Mange av disse har også begynt å servere søtpotet fries, som er et sunnere alternativ til pommes frittes – men minst like godt. De aller fleste burgerrestauranter byr også på vegetarburgere for de som ikke spiser kjøtt, eller for dem som bare har en kjøttfri dag.

Som det kommer tydelig frem ovenfor bugner Oslo over av fantastisk take away mat, og det er noe for de aller fleste – både når det kommer til smak og lommebok. Man trenger nemlig ikke å blakke seg for å bestille matt rett hjem på døra – takk og lov!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.