Ukategorisert

Fra sommergarderobe til vintergarderobe på null komma niks

Har du en helt separat sommergarderobe som du skifter til når det blir varmt i været, og vice versa når høsten og vinter melder sin ankomst? Så er du nok ikke alene. Det finnes dog mange spennende måter man kan gjøre garderoben til en helårsgarderobe på, uten å kjøpe masse nytt. Det kan du lese mer om her. 

Lag på lag

Det er kanskje ikke noen overraskelse at en av hemmelighetene bak å kunne bruke garderoben hele året, handler om lag på lag. Men det er ikke bare bare. Dette er nemlig lag som unektelig også skal passe sammen, og ikke bare hives vilkårlig oppå hverandre.

Når du lærer deg å legge lag på lag på riktig måte, så blir det et mer drapert look. Det er fordi hemmeligheten bak et vellykket lag på lag look som ser gjennomført og estetisk tiltalende ut handler om kvalitet og materialer.

Få oversikt

Derfor er første skritt i operasjon helårsgarderobe, å gå gjennom alt du har av klær. Dermed får du et tiltrengt overblikk over hva du faktisk har, og hvor du med fordel kan utvide garderoben med et par nøkkelplagg som vil gjøre kombinasjonene lettere. Du mangler nemlig kanskje en genser med den riktige lengden som passer til kjoler og skjøt og som kan brukes i lag på lag, og dermed så er det et element du kan invester i.

Det samme gjelder hvis du føler det som mangler for å få puslespillet til å gå opp er undertrøyer i ull eller silke. Dette er investeringer som kan gjøre det lettere å kombinere, sammen med det helt riktige tilbehøret. Du skal tenke på hva som skal til for at sommerkjolen skal kunne brukes i februar, uten at det ser dumt ut. Det er fullt mulig med lag på lag, men det skal være de riktige lagene, og derfor er det viktig at du kartlegger hva du trenger og investerer i god kvalitet. Det vil nemlig gi et langt mer luksuioøst uttrykk, men også sørge for at du har plagg som varer lenge. Kjøp med tanke på varighet.

Derfor er det også lurt å kjøpe noe litt tidløst når det kommer til de plaggene du investerer litt ekstra i. Det er meningen at det skal vare, så får du også en mer bærekraftig garderobe.

Finn inspirasjonen du trenger

Vi elsker inspirasjon og det er viktig at man finner den inspirasjonen man trenger når man skal lage en helårsgarderobe. Det finnes nemlig mange vellykkede eksempler på hvordan det kan gjøres, og dermed så er det ikke så vanskelig som du kanskje tror og finne ut av hva man skal inkorporere og ikke inkorporere. Du har nemlig en haug med kjendiser og influencere som du kan la deg inspirere av med bare få tastetrykk.

Kjendislekkasjen.no finner du all den kjendisinspirasjonen du trenger og spennende kjendisnyheter til når du trenger en avkobling fra all inspirasjonssøkingen.

Du kan med fordel også finne inspirasjon på inspirasjonmedier som Pinterest og Instagram som nærmest er spesialdesignet til nettopp dette formålet. Her kan du finne mange gode eksempler på hvordan du kan kjøre lag på lag stilen uten å se dum ut og inkorporere flere elementer fra forskjellige kilder for å lage din egne, personlige stil.

Kommentarer er skrudd av for Fra sommergarderobe til vintergarderobe på null komma niks