Annonse

Vekttap kirurgi i utlandet kan ha skjulte kostnader, men det er fortsatt billigere enn en britisk klinikk

Hvis du tar de første skrittene mot å planlegge en mage ermet eller lignende vektreduksjon intervensjon, et raskt søk på nettet har sannsynligvis avslørt muligheten til å få operasjonen utført i et annet land. Til tross for de skjulte kostnadene som reiser utenlands kan pådra seg, utenlandske klinikker kan fortsatt trene langt billigere enn de i Storbritannia, forutsatt at du gjør leksene dine.

Her er noen korte tips for å hjelpe deg faktor i den faktiske kostnaden for å ha operasjonen utført i et annet land: 

Hva er tiltrekningen av å ha vekttap kirurgi i utlandet?

Hvis du leser dette i Storbritannia, vil du være godt klar over de strenge kriteriene som NHS pålegger på potensielle vektkirurgi pasienter, samt de lange ventelistene. Disse problemene resulterer ofte i at folk søker etter alternative alternativer på private klinikker. Dessuten kan gjenopprettingstidene som kreves etter gastrisk operasjoner friste mange mennesker til å kombinere kirurgi med en avslappende ferie – et fenomen som har skapt en helt ny sjanger kjent som medisinsk turisme.

Hvor mye koster det?

Vekttap operasjoner som mage ermer, bypasser og ballonger kan koste hvor som helst mellom £4,000 til £12,000 på en privat britisk klinikk, med bypass-operasjoner som vanligvis kommer inn i den høyere enden av disse to tallene.

Reiser utenlands for samme operasjon, enten det innebærer en langdistanseflytur til Thailand eller en relativt kort reise til Latvia, kan spare hundrevis, om ikke tusenvis av pund. Det er ikke rart da, at mange velger å ha sin operasjon i et annet land, til tross for kostnadene ved reise.

Hvilke skjulte kostnader er involvert?

Etter budsjettering for de viktigste kostnadene for vekttap kirurgi i utlandet, må du veie opp kostnadene ved noen av følgende ting for å avgjøre om du vil spare penger, bryte selv, men nyte en avslappende ferie, eller konkludere med at det er bedre å velge en privat klinikk i Storbritannia:

  • Flyreiser og flyplasstransport kostnader.
  • Komfortabel innkvartering for en avslappende gjenoppretting.
  • Reiseforsikring som også dekker din medisinske prosedyre.
  • Mat, drikke og underholdning.
  • Fremtidige reisekostnader for oppfølging ettervern.

Ekstra utgifter kan legge opp raskt, men i mange tilfeller kan den totale kostnaden for turen fortsatt trene billigere enn en kostbar prosedyre i en by som London.

For mer informasjon om vekttap eller gastrisk ermet kirurgi i utlandet , hodet over til Overvekts Operasjoner Riga, en profesjonell klinikk med over 25 års erfaring.

Kommentarer er skrudd av for Vekttap kirurgi i utlandet kan ha skjulte kostnader, men det er fortsatt billigere enn en britisk klinikk