Økonomi

Tradingplattform: uansett nivå

Det kan være vanskelig å velge seg en plattform når man skal begynne med investering for første gang. Det kan være en god ide å kikke litt på nettet, men vit at du alltid må dobbeltsjekke avgifter før du bestemmer deg. Mange av plattformene krever et beløp hver gang du kjøper og selger en aksje, og i det lange løp vil det spise av avkastningen din. Derfor er det viktig at du leser deg godt opp på plattformen før du bestemmer deg

Det de trader, trader du

eToro er en prisbelønt trading nettside. Her finner du en fantastisk funksjon, enten du er nybegynner eller dreven investor. CopyTrader-teknologien gjør det mulig for deg å trade likt som de beste i bransjen. Her får du nemlig mulighet til å kopiere akkurat det de gjør, noe som totalt forandrer spillereglene i bransjen. Det er faktisk så enkelt som at det de trader, det trader du. Det gir deg muligheten til å lære deg det grunnleggende dersom du er nybegynner. Denne muligheten er også perfekt for deg som ikke har tid til å konstant følge med på markedet.

Se, lær, diskuter

Hos eToro får du også muligheten til lære, se og diskutere med andre erfarende tradere. Du får tilgang til statistikk, vurderinger og porteføljer, noe som gjør det enda lettere for deg å ta beslutninger. Dette skaper et slags samfunn, et fellesskap og et samarbeid tradere i mellom. Med denne enkle, brukervennlige plattformen får du en enkel måte å investere på. Når som helst, hvor som helst. Du kan lese mer om å komme i gang med trading her.

Kommentarer er skrudd av for Tradingplattform: uansett nivå