Annonse

Start samboerskapet med ny seng

Det å flytte inn sammen er noe mange gleder seg til. Men ofte er man to som kanskje begge to har litt eldre senger, og kanskje ikke har en seng som er stort nok for to heller. Så når man flytter sammen, har man faktisk verdens beste unnskyldning til å gjøre sitt aller første kjøp sammen: nemlig den perfekte dobbeltsengen. Men hva er viktig å tenke på i forhold til hva man trenger og har behov for? Les videre her! 

Når man skal kjøpe seg en dobbeltseng, er det flere forskjellige størrelser man kan velge mellom, og en av de som er aller mest anbefalt er rammemadrass 180x200cm. Det å sove i en seng som er for liten er noe som ikke akkurat fører til et bedre samliv, og det å sove i en seng som er alt for stor, er faktisk også noe som har innvirkning på samlivet. Det å finne den helt perfekte størrelsen på sengen er derfor viktig, og her er det å velge 180cm i bredden det som er mest anbefalt. 

Forskjellige madrasser i samme seng 

Når man skal kjøpe madrass til to mennesker, er det ikke alltid sånn at man har de samme behovene når det kommer til valget av madrass. Det gode her er at man stort sett kan sette sammen to forskjellige deler, sånn at man kan ha den madrassen man har behov for på hver sin side, og en felles overmadrass oppå, sånn at det fortsatt er en dobbeltseng, men en dobbeltseng som er skreddersydd akkurat dere som par. 

Dette gir dere den aller beste forutsetningen for å sove skikkelig godt sammen, og kan være med på å sikre at begge to får den søvnen de har behov for – uten å gå på kompromiss med noe som helst. 

Kommentarer er skrudd av for Start samboerskapet med ny seng