sofa
Bolig

Sofaen er stuens midtpunkt

Sofaen er hjemmets samlingspunkt, og stuens midtpunkt. Den er gjerne vårt favorittmøbel når vi ønsker å slappe av, og stedet hvor vi slår oss ned etter en lang og hard dag ute i verden. Om du bruker sittegruppen din til å sitte og diskutere hva som har skjedd i løpet av dagen, eller til å drikke en kopp kaffe med gode venner, eller om du bare snirkler deg sammen med en god bok og en kopp te, så er din sittegruppe et samlingspunkt for det som foregår hjemme. Om man skal se på den nyeste gode filmen, eller om man skal sove middag, så råder det sjeldent tvil om hvor man trekker til for å gjøre dette.

Finn den perfekte sittegruppen for ditt hjem og dine behov

Sofaen legger rammene for hvordan resten av hjemmet ser ut, og man signaliserer gjerne dette for nye bekjente, med hvordan man innreder stuen. Stuen er hjemmets ansikt utad, og det første som man viser frem til nye kjente. Dermed har man med valget av innredning også et valg om hva man ønsker å signalisere om sin egen personlighet og familiens interesser og smak.

Finn sofaen din her.

Tre gode tips for å finne riktig sofa

  • Prisen har selvfølgelig betydning for hvilken type sittegruppe man velger. Det trenger ikke nødvendigvis å være snakk om kvaliteten på varen, selv om denne noen ganger kan koples til prisen. Sittegrupper i skinn er for eksempel gjerne dyrere, og det samme gjelder andre mer etterspurte materialer, som eiketre eller andre solide materialer som utgjør en holdbar ramme som kan motstå tidens tann.
  • Materiale er det neste viktige punktet, som sømløst følger med en samtale om pris. Mange synes nok at en sofa som er trekt i stoff, er vel så stilig som en hel sittegruppe i ekte skinn. Men om man velger et trekk av stoff, så kan man møte på andre utfordringer. Har man små barn eller andre mennesker i hjemmet som griser litt for mye, vil nok et skinntrekk være en praktisk og god løsning. Skinn tar mindre skade av litt søl, og det er langt enklere å gjøre det rent.
  • Dimensjon er den tredje faktoren som man burde ta hensyn til. Det kan nemlig fort bli litt trangt om man kjøper en moderne sittegruppe på øyemål, før man har tatt seg tiden for å måle opp rommet, og så finne møblement som faktisk passer, uten at det blir for trangt.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.