kredittkort
Økonomi

Kredittkort på dagen

Tidligere når man ønsket seg et kredittkort var det en møysommelig affære hvor man måtte søke og vente i dagesvis før man svar og deretter måtte man vente ytterligere mange dager før kortet kom i posten. Nå ved hjelp av teknologi har dette blitt svært mye lettere og når man sender inn en søknad nå online så kan man signere alt ved hjelp av sin bank ID og bare denne lille genistreken gjør at man kan søke og få innvilget kredittkort på dagen og kredittkortet kommer fysisk i postkassa etter bare et par dager.

Hvordan går man frem for å få et kredittkort på dagen?

Dette er gjort meget enkelt hvor man først fyller ut et kort online skjema hvor man gir kredittkortselskapet opplysninger som navn, personnummer, ønsker kredittbeløp og slikt. Deretter blir et foretatt en kredittvurdering hvor man ikke burde ha noen betalingsanmerknger. Har man betalingsanmerkning så kan det bli vanskelig å få innvilget et kredittkort. En betalingsanmerkning kan være en ubetalt regning eller liknende som er blitt innregistrert av et finansieringsselskap fordi de har utestående penger hos deg. Om man har en betalingsanmerkning så vil de aller aller fleste vegre seg med å tilby kredittkort til deg. Det vil da være best å kanskje heller søke om et lån som refinansiering slik at man kan bli kvitt betalingsanmerkningen og således kunne søke om kredittkort når dette var gjort opp og anmerkningen fjernet.

Dersom alt er iorden og man får innvilget kredittkort så fyller man ut en mer utfyllende kortavtale og deretter er det kun opp til postvesenet hvor lang tid det tar før man fysisk har sitt nye kredittkort i hånda. Selskapene sender kort og pin kode i to separate forsendelser slik at uærlige personer ikke kan bruke kortet om det skulle havne i feil hender.

Når man søker om kredittkort på dagen så må man velge ønsket kredittgrense og maksimum grense ligger vanligvis hos de fleste selskapene på 100 til 150.000 kroner. Grunnet meget stor konkurranse i markedet så er det ikke uvanlig å finne kort som er frie for gebyrer som årsgebyr og etableringsgebyr, ofte medfølger det også andre goder som for eksempel gratis reiseforsikring. Dette er meget gunstig dersom man reiser mye ettersom reiseforsikringene som medfølger kredittkort ofte har noen fordeler som vanlig reiseforsikring ikke har som at man har et større tidsrom man kan oppholde seg i utlandet og diverse annet. Er man en person som for eksempel reiser mye i jobbøyemed så lønner det seg helt klart å bruke et kredittkort på sine reiser som inkluderer gratis reiseforsikring pluss at man samtidig dobbeltsikrer seg med en vanlig årsforsikring slik at man vet at man kan reise og være sikret økonomisk samtidig som man vet at dersom man blir syk eller havner i en ulykke så dekkes det av enten den ene eller andre reiseforsikringen.

På grunn av den tidligere nevnte store konkurransen i kredittkortmarkedet er det viktig for deg som kunde og sjekke opp hvor man får de beste vilkårene og ekstratjenestene som passer kundens bruk aller best, dette finner man enkelt på nett.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.