Kontorfellesskap
Yrke

Kontorfellesskap – en god ide

Enten man har drevet på egen hånd i mange år eller er en nyoppstartet grunder så kan det å bli en del av et kontorfellesskap være en god ide. Det finnes svært mange forskjellige kontorfellesskap på stort sett alle steder store som små rundt om kring i det ganske land. Kanskje man er flere bedrifter eller enkeltmannsforetak som allerede samarbeider med prosjekter eller forkjellige typer arbeid og da kan alle parter nyte godt av å ha et felles sted.

Kontorfellesskap er sosialt

Et kontorfellesskap er sosialt og skaper ofte en ny giv i firmaet dersom man har holdt på lenge på egen hånd. For nye grundere blir man med i et kontorfellesskap som består i hovedsak av andre grundere så vil man kunne lære mye av hva andre har opplevd og hva man bør være observant på og kanskje man unngår å havne i noen klassiske feller som mange opplever å havne i når man er i en oppstartfase av et firma eller et prosjekt.

Det kan være både lønnsomt og besparende

Å være en del av et kontorfellesskap kan helt klart være både lønnsomt ettersom man hurtig kan kontakte riktige personer når man støter på et problem man behøver å løse. Da er det enklere å kunne kontakte noen som befinner seg på samme plass som deg i stedet for å måtte ut å lete etter løsningen på ditt problem. Det kan også være lønnsomt i og med at personer kanskje kommer med innspill som man ikke hadde tenkt på om man hadde vært på egen hånd.

Besparelser man kan oppleve er for eksempel at i et kontorfellesskap så kan man dele på forskjellige utgifter som internett, kommunikasjonsutstyr som videokonferanseutstyr kan være meget kostbart men når man er mange som deler på utgiften så drar alle godene fra det og alle sparer på utgifter, videre kan man spare på strømutgifter, og andre kommunale avgifter, kantine og mye mye mer. I tillegg kan man dersom man driver med tjenester som krever en sentralbordtjeneste være flere som går sammen og deler på utgiftene som følger med sentralbordtjenester som lønn og liknende. En person kan da betjene telefontjenestene til flerfoldige forskjellige firmaer eller enkeltpersoner.

Forskjellige typer kontorfellesskap

Nesten uansett hvilken type bedrift man har eller hva man arbeider med vil man kunne finne et kontorfellesskap som passer for deg, det er blitt veldig populært å drive sammen på denne måten så uansett om man jobber med IT online tjenester eller kanskje man driver innen megling eller salg så kan man dersom man foretar et lite søk i sitt nærområde finne ut at sjansen er stor for at man vil finne et kontorfellesskap hvor man kan møte likesinnende eller potensielle samarbeidspartnere og til og med kunder som du betjene direkte. Det er mange kontorfellesskap som søker etter mennesker med spesiell kompetanse for å komplettere mangfoldet i kontorfellesskapet. Det kan være en fordel å bli med i et Kontorfellesskap der man ser at man enten vil kunne fylle en rolle eller rett og slett dra fordeler av de andres kompetanse eller type arbeid eller tjenester som de andre firmaene eller personene i felleskapet tilbyr.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.