Afrika Safari
Reise

Kombiner safari i Afrika med bryllupsreisen

Det er blitt meget populært å legge bryllupsreisen til Afrika og i den forbindelsen er det også mange som kombinerer bryllupsreisen med safari.

Populære steder man kan oppleve afrika safari er for eksempel Kruger nasjonalpark i Sør Afrika. Dette er en av de største og mest populære safaristedene. Her kan man enkelt bruke en hel dag og oppleve 146 forskjellige pattedyr, blant annet finnes det 11.000 elefanter, 1000 leoparder, 2000 løver og store flokker med antiloper, bøfler, zebraer og masse annet. Man har også 120 arter krypdyr, 520 fuglearter og en flora på ca 2000 planter. På disse turene sitter man i store åpne kjøretøy og kan komme veldig tett innpå de ville dyrene, det er erfarne safariguider som vet hvor man skal finne dyrene og hvordan man trygt og sikkert skal få med seg alle inntrykkene og naturligvis knipse bilder og filme slik at man virkelig har noe å vise frem når man kommer hjem.

Et annet velkjent og enormt safaristed finner man lengre nord i Afrika. Serengeti nasjonalpark i Tanzania er et velkjent navn for veldig mange og denne enorme parken dekker over 14 tusen kvadratkilometer. Du finner naturligvis et kjempeantall av de ”The big five”, elefanter, nesehorn, leoparder, løver og bøfler og Serengeti har verdensrekord i antall dyr. 1.3 millioner gnuer, 200.000 zebraer, 500 fuglearter og 1000 elefanter bare for å nevne noen få. Selv om denne parken er svært populær så er den også så stor at om man booker safari på egen hånd kan man oppleve å være de eneste menneskene i nærheten når for eksempel en flokk løver jakter på mat eller andre opplevelser som naturligvis gir store inntrykk som man sitter igjen med når man kommer tilbake til hotellet og kan slappe av og tenke gjennom dagen.

Dette er bare to av de store reisemålene når man ønsker en safariopplevelse og overalt i Afrika er det lignende steder man kan besøke. Det er også mange måter å oppleve safariet på, det mest populære er store firhjulstrekkere som er åpne og gir meget god sikt, mange arrangerer fotsafari hvor man sammen med guide og vakter virkelig kan komme nær dyrene. En annen populær måte er å bruke luftballong hvor man får en stor oversikt samtidig som man kan senke seg ganske nær bakken og nesten lydlyst glide rundt å se på dyrene og naturen. Det finnes afrikasafari som går over halve dager, hele dager og til og med over flere dager hvor man kan bo omtrent inne i nasjonalparkene eller reservatene. Når man skal på en lang bryllupsreise så er det mange som liker å ikke bare slappe av med en drink i hånda men faktisk oppleve spennende nye ting og lage gode minner sammen med sin nye livspartner og en kombinasjon med strandliv og opplevelsesferie som for eksempel safari er lett tilgjengelig som pakkeløsninger eller om ønsker å ordne i det selv er flyreiser innad i Afrika ganske rimelig.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.