Gant klokker
Mote

Klassikeren Gant

Det er en velkjent sak at Sverige er et yndet shoppingland for nordmenn, men at svenskene også leverer kvalitetsdesign innen klokkemarkedet er vel nordmenn kanskje ikke så velkjente med. Nå var det riktignok ikke en svenske som grunnla Gant-merket i 1949, men en jødisk immigrant fra Ukraina – Bernard Gantmacher – som immigrerte til New York, USA. Etter flere oppkjøp på 90-tallet så endte Gant-selskapet i svenske hender våren 2006 og deretter sveitsiske hender i 2008.

Det at Gant ble kjøpt opp, er ikke så rart. For etter at immigranten var ferdig med merket, så var det vokst seg så stort at det stod for både god kvalitet og design. Det levde sitt liv videre på det åpne markedet og bare navnet alene var nok til å børsnotere.

I ryggen ligger dette klassiske klokkedesignet som kundene vil ha igjen og igjen. År etter år etter år. Designet er rent og enkelt, og likevel så elegant og eksklusivt. Gant klokker vil avsløre dette klassiske, enkle designet som stort sett er ment for menn, men som også kan være ment for en dame. Gant liker skinnremen i kombinasjon med den rene og ryddige urskiven der kontrastene gjør det lett å raskt finne ut hvilken tid klokken viser. Stort sett er urskivene så minimalistiske i sin informasjon at det ikke vises noe tall, bare rene, klare streker. Du vil også finne ut, selv om du kan kjenne igjen Gant elegansen, at også Gant har et bredt utvalg av forskjellige modeller: kjøp klokker her. Enkelheten og minimalismen i dette gjør at klokkene ser svært eksklusive og lekre ut. Mens i andre kolleksjoner har Gant lekt seg med både tall, materiale og farger. Slik som den oransje urskiven mot den sølvgrå lenken eller den knallblåe urskiven mot den sorte lærremmen. Gant er slett ikke kjent for et sporty utseende, men heller en stil som går godt til dress. Likevel har også Gant vært innom den sporty fritidsstilen som ofte kan prege de nyere stilene. Om Gant har lykkes å skape en sporty stil som overbeviser er opp til nettopp det øyet som ser. Det er flere slike eksempler inne på denne nettsiden. Designene er gode også på disse litt røffere, men Gant er fortsatt ledende på den mer klassiske stilen. Den med lærrem og en minimalistisk, klar urskive. Noen har til og med to streker for å markere tolvtallet.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.