Inspirasjon til ditt bad
Bolig

Inspirasjon til ditt bad

Dersom du er en nybegynner på baderomsinnregning, er det stort sett å anbefale at man henter inn ekspertise, og at man er åpen for eksterne ideer og forslag. På denne måten vil man ofte komme over smarte løsninger og spennende muligheter man ikke hadde tenkt på eller som man slett ikke visste fantes.

Mange bad er myntet på å være et sted for inspirasjon og refleksjon, et sted hvor tanker kan sveve fritt og hvor ideer kan oppstå. Dette er kanskje ikke en funksjon ved baderommet man tenker på når man skal hente inspirasjon til nytt bad, men det er like fullt viktig.

https://www.dansani.no/inspirasjon kan du finne mer informasjon om hvordan du kan innrede badet ditt på en spennende og inspirerende måte. Baderommet er noe som kan forbindes med vann, varme og komfort, men dette kommer helt an på hvordan man har valgt å innrede badet sitt. Altfor ofte ser man eksempler på badeværelser som er kalde, slitte og mangler sjel. Dette frarøver muligheten badet har til å være et fristed – et sted for egenpleie, avslapning og nytelse.

Kanskje kan man også tenke på alternative inspirasjonskilder. For eksempel kan man la seg inspirere av naturen. Mange legger for eksempel flis på vegger og gulv på baderommet, og her kan man gjerne bruke naturlige steiner. Fjellet kan være en naturlig inspirasjon. Hva gjelder dusj og badekar, kan hav, regn og elver være en naturlig inspirasjonskilde. Hva med en dusj inspirert av regnskogen i Brasil, eller et badekar inspirert av varme kilder på Island? Man kan også hente inspirasjon fra planteriket, for eksempel ved å bruke grønne planter, håndklær i ulike grønntoner eller rett og slett bruke grønt som en del av flisleggingen eller innredningen.

Badrommet er ikke et rom man pusser opp ofte. I motsetning til soverom og stue, som enkelt kan få nytt liv og en ny tvist med ett par malerstrøk og noen nye pynteputer, er baderommet, i likhet med andre våtrom, mer kostbar og tidkrevende å endre på. Bad og baderosinnredning er dermed gjerne et område der man følger mindre med på trender og nyheter på en kontinuerlig basis. Nettopp derfor er det viktig å bruke litt tid på å hente inn råd og ekspertise fra de som kontinuerlig føler med på nye trender og teknikker på markedet. Stadig nye materialer og strukturer blir tatt i bruk, og det finnes et uendelig antall kombinasjoner. Det er bare å velge og vrake!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.