Ukategorisert

Hva er en TikTok Shadowban?

En shadowban er når TikTok skjuler kontoen din for andre brukere. Kontoen din vises ikke i søkeresultatene, og videoene dine vil ikke bli anbefalt til andre brukere. Kort sagt, det er en måte for TikTok å redusere rekkevidden til en konto som de ikke vil ha på plattformen sin.

Det er noen forskjellige grunner til at TikTok kan skyggeban en konto.

Den ene er om kontoen er søppelpost, eller om den legger ut innhold som er i strid med TikToks retningslinjer for fellesskapet. En annen grunn er hvis TikTok tror en konto bruker automatiseringsverktøy for å like, kommentere eller følge andre brukere.

Hvis du tror du har blitt shadowbanned, er det et par ting du kan gjøre. Først må du sjekke om kontoen din fortsatt er synlig for andre brukere. Hvis det er det, har du ikke blitt shadowbanned.

Hvis kontoen din ikke er synlig, prøv å endre profilbildet eller biografien. Noen ganger vil TikTok feilaktig skyggeban en konto som ikke fortjener det. Hvis du endrer noe ved kontoen din, kan TikTok oppheve forbudet.

Til slutt, hvis du fortsatt er shadowbanned, kan du prøve å kontakte TikToks supportteam og be dem om å oppheve bannlysningen av kontoen din.

Shadowbans er irriterende, men de er ikke verdens undergang. Med litt arbeid kan du vanligvis få kontoen din opphevet.

5 måter å bli utestengt fra TikTok

Hvis du har blitt utestengt eller shadowbanned av TikTok, ikke bekymre deg – det er et par ting du kan gjøre for å prøve å bli opphevet.

1. Sjekk om du fortsatt er synlig for andre brukere. Hvis du er det, har du ikke blitt utestengt.

2. Endre profilbilde eller biografi. Noen ganger vil TikTok feilaktig utestenge en konto som ikke fortjener det. Hvis du endrer noe ved kontoen din, kan TikTok oppheve forbudet.

3. Prøv å kontakte TikToks støtteteam og be dem om å fjerne forbudet mot kontoen din.

4. Bruk en annen enhet for å opprette en ny konto og prøv igjen.

5. Vær tålmodig og vent ut. Noen ganger er forbud bare midlertidige. Hvis du venter noen dager eller uker, kan det hende at kontoen din oppheves automatisk.

Shadowbans er irriterende, men de er ikke verdens undergang. Med litt arbeid kan du vanligvis få kontoen din opphevet. Bare husk å være tålmodig og følg trinnene ovenfor, så er du tilbake på TikTok på kort tid. Mens du venter på at kontoen din blir opphevet og hvis du planlegger å investere på et aksjemarked, sjekk dette før du investerer i bitcoin casino.

Kommentarer er skrudd av for Hva er en TikTok Shadowban?