design
Bolig

Gubi og Skagerak, det beste av design

Gubi er et selskap som selger noe av det beste man får av design av lamper: finn her. Dette danske selskapet må man virkelig se nærmere på. Det er får som klarer å lage bord-, gulv- og taklamper av en slik kvalitet og stil som dette selskapet. De har en stil som er fremoverlent og tilbakelent. Med dette kan man si at deres stil tar fra fortiden og gir dette innpass i fremtiden samtidig som det er nokså tidløst til tider. Dette er en perfekt fremgangsmåte for stilfulle lamper.

Bordlamper er lamper som står på bord. Dette kan være nattbordlamper eller kaffebordlamper. Lamper kan også stå på hjørnebord. Det viktige med lamper er at det gir et annet type lys enn for eksempel taklys. Gulvlamper er lamper som står på gulvet. Disse er ofte store og høye lamper. De er viktige for å få skape større og vakre lys og farge dekorasjoner i rom, hvis man ønsker det. Vegglamper er lamper man kan feste på veggen. Det er ikke alltid lamper som står på gulvet er like praktisk. Da kan man feste lamper på veggen for fortsatt å få lys i rommet uten at det spiser opp for mye plass. Lys er viktig som dekorasjon og en annen måte å dekke lysbehovet på.

Når man har funnet behovet for lys, trenger man også møbler. Skagerak hos Cahetu.no er en merke man bare må huske. Merket produserer alt man trenger av stilfulle møbler ute og inne. De har også veldig fine småting for kjøkken og oppholdsrom. Trenger man for eksempel et skjærebrett kan man kjøpe nydelige og vakre skjærebrett fra Skagerak av ekte tre. Treet er vakkert utformet og fargen er nydelig. Enda viktigere er småting rundt på kjøkkenet som noe så praktisk som en holder for tørkeruller. Merket har nydelige og pene holdere for ruller. Tre har en utrolig utstråling og vakkerhet som dette merket har vært ekstremt flinke til å få frem i sine produkter.

Smart bruk av tre kommer fint frem i deres bruk av tre på i stoler og skamler. Her brukes puter og tre om hverandre. Merket er veldig flinke til å kombinere stoff og farger med farger og utstrålingen av tre. Tre er et levende materiale og det er derfor viktig at man tar hånd om det. Det krever at man smører det inn og at man bruker riktig olje. Når man vasker det må man bruke lett fuktig klut og veldig mild såpe.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.