Real Madrid
Sport

Galaksens beste fotballag

En moderne norsk hit

Her til lands har fotballsupportere sverget til den engelske ligaen i årrekker. Selv om den engelske ligaen fortsatt står som en av de beste i verden, så kan det argumenteres at den spanske ligaen er enda litt sterkere. Med giganter som Barcelona og Real Madrid, i tillegg til lag som ypper seg i både Champions League og Europa League, som Atletico Madrid og Sevilla, så har denne ligaen utvilsomt mye å by på. Real Madrid er kanskje det laget som har aller mest å by, og heltene fra hovedstaden har av mange blitt kalt galaksens beste lag. Med titler i alle verdens turneringer og hjørner, så har dette laget virkelig vist seg å være et av tidenes beste lag. Det har naturligvis ført til en rekke norske fans på lista over supportere.

Med en kort flytur til Spania, så har fotballreiser til dit blitt meget populære. Rimelige billetter støtter opp under dette faktumet, slik at nordmenn kan dra hit med god samvittighet. Kanskje vil mange argumentere for at engelsk fotball har bedre stemning, men hvorfor ikke dra til et land med sol og spennende kultur og se på verdens beste i stedet for de nest beste?

Besøk Madrids store stolthet

De som argumenterer for at engelsk fotball har bedre stemning på sine kamper har simpelthen ikke vært på en spansk storkamp. Enten du drar på El Clasico eller Madrid derby, så vil du fort oppleve at størrelsen på stadion har en hel del å si. Disse er større enn de fleste engelske stadionene. Dersom du fortsatt sverger til engelsk fotball, så opplev Santiago Bernabéu i dag for å se hvor ufattelig feil du tar. Med over 80,000 seter i en høymoderne stadion, så er dette en av de flotteste attraksjonene i Spania. Her samles ikke bare mange mennesker, men også store stjerner som er klare til å leke med ballen foran deg.

Hvis kanskje spillere som Gareth Bale og Luka Modric kan friste deg, så er Santiago Bernabeu den rette plassen for deg. Selv for de som ikke er fan av laget, så kan det være spennende å dra på denne turen. Ta med deg en god venn og nyt fotball ut av en helt annen verden. Det er her galaksens beste fotball spillere samles, og stemningen går bokstavelig talt i taket med de folkehavene laget tiltrekker seg. Ta den helt ut på din neste fotballreise og ta turen til Santiago Bernabeu i hjertet av Madrid!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.