gruppereise
Reise

Eventyret venter – Fordeler ved å reise

Så du er ung og har livet foran deg, og alle slags muligheter. Du har tenkt på det flere ganger, hvor fint det hadde ikke vært å bare pakke kofferten og dra avgårde. Så hvorfor sitter du her, istedet for å gjøre akkurat det? Det finnes mange argumenter på hvorfor ikke. Har ikke tid, har ikke råd, tør ikke, føler ikke det er verdt det, har ikke har mulighet og vil ikke dra alene… Alle har det i bakhodet, og alle har tenkt på det før. Så derfor vil jeg forklare deg hvilke fordeler som finnes med å reise, og ihvertfall nå som du er ung!

Det er en alminnelig sannhet at mange av oss ikke tar oss tid og råd til å utforske verden og dens mange muligheter. En veldig stor grunn er at ingen vil dra alene, og det er faktisk sånn at det ikke er nødvendig. Gjennom gruppereiser kan du dra med flere andre som kanskje har tenkt akkurat det samme som deg, de vil så gjerne og har spart så lenge, men har kanskje ikke tatt seg tid eller turt å hoppe i det før. Derfor er gruppereiser for unge et perfekt sted å starte.

Hva er egentlig fordelene? Å reise kan utvide livssynet ditt, gjennom å utforske nye steder og ny kultur, kanskje melde deg frivillig til å hjelpe med noe. Det å ha erfaring fra flere kulturer gjør at man føler en helt egen tilhørighet i verden, at man er del av noe større enn hjembyen. Du vokser som person på punkter du kanskje ikke har tenkt på at du mangler.

I fortiden vandret mennesker hele tiden, det ligger i vår natur å oppsøke nye steder og nye muligheter. Høres dette litt overveldende ut? Du er sikkert ikke alene, og det er det som er så fint med gruppereiser. Det er alltid noen du kan snakke om erfaringene dine med. Du er aldri helt alene med alle disse nye følelsene og innblikkene. Du vil lære at man ikke kan lære om verden gjennom en bok eller en side på internett, ingen dokumentar kan dekke alt verden har å by på. Det kan bare oppleves.

Om du har tenkt på det før, vil jeg absolutt anbefale å ta til motet og hoppe i det. Er du klar for et eventyr og minner som vil vare livet ut? Da er det på tide å pakke kofferten og gripe muligheten.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.