cowboykostyme
Fest

Cowboy og indianerkostymer

Opp gjennom tiden er det få ting som har vært så populært når man skal kle seg ut til karnival, temafest eller barnebursdag som å kle seg ut som cowboyer eller indianere. Takker være mange nettbutikker er slike kostymer nå blitt meget tilgjengelige og man kan også kjøpe de til en rimelig penge. Bestillingsprossessen er enkel og nettbutikkene sender alt kjapt og effektivt direkte til deg i posten, som regel har du kostymet i løpet av noen få dager.

Barnas cowboy og indianer kostymer

Barna er kanskje de som har det eller morsomt når de kler seg ut som cowboyer og indianere og kan leke med hverandre. Barnas kostymer består mange ganger av komplett kostyme med hatt og pistol og alt som behøves dersom man er cowboy og gjerne en heldekkene drakt med fjærpryd til hodet og tomahawk dersom man er indianer. Antrekkene til barna er blitt svært rimelige og det er enkelt å virkelig kunne kle opp barnet i en komplett cowboy eller indianerstil.

Cowboy og indianer kostymer for de voksne

For gutta er det mye tøft å velge i. Ofte er kostymene kopier av stilen til kjente cowboyer som Buffalo Bill og Jesse James på cowboysiden og av indianere som Sitting Bull og forskjellige indianerstammer i indianerutvalget, men det er fullt mulig å handle enkeltplagg og lage sin helt egne røffe cowboy eller indianer kostyme. Kostymene spiller på det røffe og det er ganske enkelt å kle seg ut som en cowboy og man har ofte for eksempel olabukse og passende skjorte fra før og behøver bare å kjøpe typisk cowboyutstyr som cowboyhatt, pistolbelte og for eksempel ridechaps. Ønsker man å kle seg ut som indianer må man som regel kjøpe hele antrekket, dette er antrekk med mye frynser og kopier av forskjellige dyreplagg ettersom indianerene brukte naturen mye når de lagde sine klær og naturligvis må man ha fjærpryden, inget indianerkostyme er komplett uten fjærpryd og tomahawken.

For jentene spiller man ofte på det litt sexy som saloonjenter eller frekke cowboy eller indianerjenter. Det er mye stilig og finne med blonder og fjær, høye støvletter og alt som skal til for å kunne ikle seg rollen. Det er naturligvis også et godt utvalg feminine vanlige cowboy eller indianer kostymer for de som ønsker å være helt anstendige dersom man for eksempel skal på temafest i en anledning det ikke er passende å spille på det sexy. For jentene finner man svært mye som mange vil kunne bruke utenom kostymeparty også, rett og slett fordi det er lekre plagg som passer til mye annet utenom kostymer.

Tilbehør til kostymet

Tilbehør til cowboy eller indianer kostymet kan være at man ønsker å utruste seg med ytterligere våpen som pistoler, gevær eller kniver, økser og liknende. Mange cowboyer bruker lasso og det er også endel annet pynteutstyr som er tilgjengelig å få kjøpt. Cowboyboots vil naturligvis virkelig toppe et antrekk og det er mange som liker å bruke cowboyboots også utenom kostymet. Både for cowboyer og indianere kan man også få kjøpt tidsriktige parykker.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.