design
Bolig

Cahetu – smakfull dansk design

Som kjent er det deilig å være norsk i Danmark. Men hva med å få et stykke dansk design av ypperste slag inn i egen stue? Cahetu er en forkortelse av Camila og Helle Tuborgh, som på kort tid har gjort sin nettbaserte designbutikk til en snakkis på nettet. I 2014 hadde butikken allerede gjort så stor suksess i Danmark at et veritabelt hylekor av misunnelige nordmenn tagg om å få til Cahetu til Norge, og til slutt endte det opp med etableringen av cahetu.no. Allerede på den korte tiden mor og datter har vært aktive her i landet har de rukket å gjøre stor suksess, og stadig flere blir kjent med dette nettbaserte alternativet til tradisjonelle interiør- og designbutikker.

Camilla og Helle har gjort det de kan for å leve opp til visjonen om å sette personlig preg på nettbutikken og handleopplevelsen. De plukker selv ut det aller meste av objekter, og er selv fylt med lidenskap for alt som har med bolig og innredning å gjøre. Dette har gjort det mulig for dem å gi butikken en særegen, tydelig, og unik profil. Om du vil like Cahetu kommer derfor i stor grad an på om din smak sammenfaller med Tuborgh-damenes – om du inspireres av de impulsene de leverer og verdsetter deres rikholdige men likevel markerte utvalg.

Fordelen med å handle i nettbutikk er selvfølgelig at du kan gjøre alt mye enklere, samtidig som du ønsker deg trygg handel og rask levering. I tillegg er det mange som er opptatt av at man skal kunne søke veiledning og gode råd før man gjennomfører store og viktige innkjøp, slik man kanskje er vant til fra den fysiske butikken. Man vil kort sagt ha kundeservice av ypperste klasse, helt ned til smakfull innpakking av julegaven til svigermor. Og www.cahetu.no legger vekt på at alle disse ønskene skal oppfylles når man handler der.

Grunnen til at Camilla og Helle har satset på Cahetu og senere Cahetu.no er tilsynelatende at de elsker å fylle andre menneskers hjem med de samme små gjenstandene som de selv setter stor pris på å ha i eget hjem. De satser på den upretensiøse skandinaviske stilen, men også med innslag av det mer eksotiske her og der. Cahetu.no er således til for at du skal kunne omgi deg med vakre ting i ditt eget hjem, enten det er hverdag eller fest. Uten tvil et verdig formål, og en nettside det er verdt å stikke innom.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.