snedker
håndverker

Byggevarehus for alle hobbysnekkere

Et byggevarehus er så mangt, men til felles for dem alle er at de selger varer og produkter til bygging av hus og hytte. Mange trelastforhandlere har opp gjennom tidene kløyvd mang en trestamme opp til plank av ulike format, som for eksempel den velkjente ”to-tom-fire”(2`4`). Og mang en forhandler har blitt slukt av de større fiskene, og de store varehusene har sakte men sikkert vokst fram. Bauhaus har i så måte gått en litt annen vei fram til i dag. Det hele startet med en snarrådig snekker og oppfinner, en som skjønte at det var mulig å tilby alle varene under samme tak. Da slapp man å farte rundt for å få tak i de forskjellige varene, og man fikk også samlet kompetansen slik at en arbeider hadde stor forståelse for faget. Bauhaus er derfor ikke bare et varehus som benyttes av alle de profesjonelle  snekkerne og byggherrene, men er ideelt for den vanlige mannen i gata. Han som bare vil pusle for seg selv, og bygge litt på hus eller hytte.

Se på webshoppen.

Byggevarehus rett inn i stua

Men med teknologiske framskritt, må bedriftene også følge med i timen, slik at ikke de ikke faller etter. Derfor har Bauhaus blant flere utviklet sin egen hjemmeside. Siden er enkel å navigere seg rundt på som de aller fleste vil sette stor pris på. Det er ikke alle sider man finner som har den velfungerende siden som Bauhaus tilbyr. Og når vi er så godt i gang med juleforberedelsene, så har Bauhaus sin egen kategori for julepynt og dekorasjoner. Men med sine fire hovedkategorier får du som kunde full oversikt over sortiment.

Huset bygges steg for steg med produkter fra byggevarehuset

Grunnmuren er på plass, reisverk og plater er satt på. Da er det bare å sette i gang. Vil du ha dobbeltfals eller rektangulær kledning, dette er spørsmål du må ha klart for deg når du så skal starte på byggefasen. Bla så enkel opp under ”trelast” på forsiden og du finner akkurat det du leter etter.  Eller kanskje du vil ha en eksotisk vestlandsstil eller sveitsisk stil. Alt dette vil du få eksperttips på hjemmesidens egen e-post adresse eller på telefon med en trivelig kundebehandler. Alle ytterveggene er så på plass og nå må du se etter isolasjon til veggene, for eksempel matter av glassfibre eller andre vindtette plater. Under samme kategori finner du derfor et utvalg av mange typer plater og matter til ulik bruk. Og dersom du ikke trodde det, finnes også isolasjonsplater til baderom her. Det er såre enkelt for deg som kunde. Kalkuler hele tiden prisene du legger til. Og husk at når du har funnet totalsummen, vil du sannsynligvis ha en rabatt på kjøpet som overstiger 15%. Ja det er ikke umulig at du velger Bauhaus neste gang også. Du har nå funnet ut hvilke plater du skal ha innendørs, for det var rett og slett så enkelt. Med panelplater er monteringen rask og enkel, og eventuelle skjevheter skuler man jo bare med listverk som du også finner hos din forhandler.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.