Brannsikkert skap
Bolig

Altistore er forhandler av dokumentskap

Dokumentskap er ikke bare flott for å samle og systematisere dokumenter, papirer og forretningshemmeligheter som du må ha full kontroll på, både i arbeidssammenheng og ellers.  Det kan du jo også låse og dermed ha sikkerhet over dine dokumenter. Og dersom du rammes av brann, er skapene brannsikre. Det gjør ett bransikkert skap som dette supre i både kontor og hjem. I et kontorlandskap vil man kunne ha slike skap på sjefens kontor, da det er han som tar avgjørelser og dermed kan være nærmest dokumentene. Eller de kan være stilt opp i et slags kott eller smalt rom som er låst med kun få som har tilgang til dem. Derfor kan et slik skap forbindes med store verdier og bedriftshemmeligheter. Kanskje gjemmer dere en unik oppskrift som er bevart gjennom flere århundrer. Eller er det verdipapirer som gir akkurat denne bedriften store markedsfordeler. Det er klart man vil holde slik kunnskap godt sikret og utenfor allmennheten. Altistore er forhandler av dokumentskap og  de fleste av får du levert gratis på døra.  Disse tyveri og brannsikre skapene er flotte skap som passer godt inn ett kontorlandskap, men også i ditt eget hjem. Gamle bilder, data, minnepinner, sedler og andre verdipapirer passer fint inn i et slik skap.

Utforming

Dokumentskap kommer i ulik størrelser, noen er høye med en lang låsbar dør og flere hyller til å sette fra seg dokumentmapper og å videre. Noen er svært små, noe som gjør at de kan stues bort, settes oppå eller puttes under andre møbler. Disse små dokumentskapene er dermed enkle å gjemme bort, og bort fra oppmerksomheten til uvedkommende. Andre igjen kan være mye større og dekke en hel vegg i ett rom. Husk at disse dokumentskapene er brannsikre og dermed veldig tunge. De kommer i massivt stål,  og er testet for en brannstyrke som kalles 120P, noe som forteller oss om hvor kraftig og lenge dokumentene er bevart i dokumentskapet. Da tåler det hvert fall branner med flammer opp til 1000 grader i flere timer.

Selger av dokumentskap

Så når du vurderer å kjøpe inne et dokumentskap til oppbevaring av sensitive data, viktige bedriftshemmeligheter, verdifulle avtaler eller andre ting, finner du det aller beste utvalget hos Altistore. Det er en norsk bedrift som spesialiserer seg på kontormøblement og rekvisita for lager og verksted. De har et bredt utvalgt, og mange dokumentskap i ulike varianter. Prisene er geniale, og det faktum at du slipper fraktkostnader ved mellomstore innkjøp, gjør det svært aktuelt for mange å benytte seg av Altistore sine tilbud. De er eksperter innenfor sine felt, og har ansatte som kan hjelpe kunden med de fleste aspekter rundt kjøpet. Så man er ikke alene om å velge internetthandelen for innkjøp at dette kontormøbelet som kanskje ikke så mange kjenner til. Med sine grundig, gjennomtestete produkter som dokumentskap er, kan de stolt vise fram sitt sortiment på internettsiden sin. Da vi ser at internetthandelen øker og øker hvert år, er Altistore en av de ledende aktørene innenfor sitt område i landet og verden for øvrig.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.